Mer vuxen!

Det där med att bli äldre är ju väldigt olika, klart att jag inte är gammal men vissa krämpor och uppförande, kan jag tänka mig har sin härkomst ifrån att just blivit lite mer vuxen.

Tänker närmare på när vi på mitt nya jobb lekte "Kom alla mina kycklingar", (där jag för övrigt under absolut inga omständigheter what so ever är mig själv än😏) då jag blir så exalterad och börjar sjunga en kämpar visa. När jag ivrigt sjungit en stund så inser jag att det faktiskt är en snappsvisa som jag skrålar fram.

Nuuu tar vi dom nu tar vi dom nu tar vi dom nu tar vi dom!! När jag stoppsladdar kraftigt för att inte helt mangla ett litet barn, så hugger det till i min onda höft samtidigt som ett urinläckage påkallar min uppmärksamhet. Ja så det va ju bara till att linka av plan och ställa saker till rätta.

Ser på framtiden med tillförsikt!

Kram🌸

Dementi

När första personen sa nåt om det så skrattade jag bara. Men nu när flera olika personer frågat mig så... Ja jo visserligen så har inte min lilla runda två veckors "all-inklusivemage" börjat sjunka undan, men jag är INTE gravid!!🙅🏼

I ett inlägg så hade jag skrivit att jag va fotomodell, då som en ängel och gravid kvinna. 
Vilket kanske inte riktigt alla förstod😏
Men som tur är så finns det orädda kvinnor, som vågar fråga en lite lätt överviktig 44-åring om hon är gravid.

Så nu kan alla pusta ut med tankar som
- men är hon inte lite för gammal??
- Herregud stackars barn som får så gamla föräldrar
- Men oj är hon 44 år?? Jag som trodde hon va 34!!

Hade tänkt att lägga in några kort där jag såg späd och tärd ut.....men det blev svårt!
Det fick bli partybilder istället😊
Här sjunger jag "fångad av en stormvind" i en affär på Rhodos. Det va en fläkt som rörde sig runt, men alla va snälla och flyttade sig. Men Izabelle uppskattade det inte!  


Kram🌸

Fotomodell

I söndags va jag fotomodell!! 
Hos en äkta Häxa😊. Ja i vissa sammanhang kanske jag oxå blivit kallad häxa, men detta är något helt annat. För Serafia är faktiskt en riktig häxa!! Japp det säger jag med stolthet i rösten.

Dagen blev helt magisk med sol, skratt och vackra kvinnor. För som ängel och gravid kvinna så kände jag mig vacker, och jag är helt säker på att dom andra kände samma sak, ja om sig själva. Sedan är ju Serafia väldigt bra på att ta kort och att få mig till att se bra ut! Fast mitt "duck" fejs ville hon inte ha🤔?

Jag och många med mig väntar med spänning tills Serafia Anderssons Orakelkort kommer ut på marknaden.


Förberedelse inför fotograferingen!


Förberedelse inför fotografering, nog så viktigt för en gravid.


Jag har VINGAR😇


Kram🌸

Visa fler inlägg