Vid mina sinnens fulla bruk

Trött, glåmig och hålögd gick jag rätt in i lejonkulan! Det va nämligen rea på Team Sportia eller om det nu va Intersport?? Skit samma det blev svettigt och förbaskat dyrt. Tydligen så tyckte jag, att av någon anledning det va en väldans bra ide, att helt själv (på darrande ben) välja skidor inför Vasan. Jag kan lova att försäljarna i lokalen genast såg sin bonus rusa iväg när jag klev in på skidavdelningen.

Jag visste knappt va jag skall fråga, och med en viss lomhördhet efter en dag på förskolan, så verkade jag ju inte direkt ha alla bestick i lådan. Men vips, lätt å käckt så stod jag där med ett par skidor för billiga 999kr i handen. Där å då kände jag svetten komma.

Jag blev bollad mellan olika "vänliga" försäljare, å vips så stod jag även med stavar å några exeptionellt dyra bindningar. Försökte verkligen pressa ner priset genom att föreslå lite sämre kvalitet på sakerna, men icke att det gick. Det är säkert superduper bra grejer jag har köpt, men mitt psyke va inte beredd på 1900kr💀 och då har jag inte köpt pjäxorna än😱Jag va mycket tydlig, att om sakerna inte va bra, så skulle jag återkomma och minsann trycka ned dom i halsen på honom.

Utanför affären så stod det en söt litet tjej och bjöd på cider med tillhörande choklad. Tack gode Gud att du står här! För jag behöver nått stärkande! Hon såg lite rädd ut när jag började tömma glas efter glas, å sedan rota runt i den stora skålen med chokladen. Jag tänker ta av alla sorter! säger jag samtidigt som jag tuggar på den första.

Kram 🌸

Jonas Colting

Tjocka, smala, kvinnor å män!! Jag tror jag är kär!! Rent träningsmässigt iallafall, är jag superduper kär i Jonas😍!! Jag är helt övertygad om att jag behöver honom i mitt liv. För hur skall det annars gå med resten av tjejklassikern? Så snälla rara Jonas du bara måste se detta som din livsutmaning. I denna utmaningen så finns det två kategorier av ääää ja....utmaningar.

Nr1
Frida som är den yngre varianten, pigg å fräsch som en litet Duracellkanin springer hon lätt å käckt och simmar som en gasell. Hon skulle jag vilja se kräkas av utmattning och att hon nån jävla gång får träningsvärk. Det tror jag du fixar lätt som en plätt😊 inte så att hon tränar ihjäl sig, men när hon väl gör det, så går allt tyvärr så väldigt bra.

Nr2
Taaadaaaaa lilla jag!!
Jag går BARA på ren vilja om å få en medalj! Det är bara det som tagit mig fram på simningen och löpningen. Men nu börjar det å brännas, för snart kommer Vasan. Så jag behöver egentligen hjälp med allt du kan komma på. Min kropp är just nu uppbyggt av senor å på senorna hänger det......former. Jag får träningsvärk av att tänka på att jag skall gå till gymmet.

Tror att du skulle vara sååå perfekt för oss två, tror faktiskt att vi skulle kunna vara lite rädda för dig, å rädsla är ju som bäst när man skall träna. Ja för vi måste nog tyvärr vara rädd för den som tvingar oss till onda saker, annars är det nog väldigt lätt att den andre blir rädd för oss, är jag rädd för.

Vill även ha tips på kvinnlig å lugn variant av triathlon😊 det behöver ju inte vara kafferast mellan hemskheterna, men en bra början på ett triathlon liv.

Min å Fridas första förlovning!

Vår andra förlovning!

Ops fel bild! För sånt här sysslar vi inte med!!

Kram🌸

Att flyga

Tänk va tiden ändrar sig, visst är det bra med förändring i samhället, så man inte gäggar till sig. Som tex flygning, förr när jag flög så va jag mest orolig för att den som skötte avfrostningen på vingarna tagit för lång kaffepaus. Å liksom i förbi farten med koppen i handen, klappat på vingarna och bedömt kärran flygklar.
Sedan va jag lite orolig för de berömda luftgroparna där tydligen luft saknades, hur nu fasen luft kan saknas i luften🤔
Men NU förtiden så är listan väldigt mycket längre på saker som man kan eller nästan bör oroa sig för.

Nr 1. Självmordsbenägna piloter!!
Jisses hur man nu kan vara självmordsbenägen med 120 000kr i månaden?? Jag brukar alltid försöka å slänga in en blick in i cockpit för att scanna av pilotens psykiska hälsa som tex
Ålder
Munterhet
Vigselring
Radband
Kors som hänger å dinglar i fönstret
Godispapper som ligger å skräpar
En gång när jag flög å väntade i toakön så kom flygvärdinnan med en SPRITLEVERANS till ena piloten😳ää vilken kategori hamnar han i ??

Nr2. Jihadister
Ja där har jag fult upp heeeeela resan, för det kan ju tydligen vara vem som helst. Ibland är det lite hårresande när "min" jihadist går på muggen, japp för då skall säkert sprängbältet rättas till. Jag pustar ut varje gång jag har fel och naglarna får vara kvar en stund till, tills mitt nästa "offer" går på muggen eller reser sig lite väl fort.

Nr3.
Nån dum jävla idiot som får för sig att öppna nöddörren på ca 10567 m höjd!!
Alltså är det verkligen möjligt??
Kanske skall sitta vid den dörren nästa gång!? Eller kanske inte, för då åker ju jag först ut med ett litet plopp.

Nr4.
Att landningsställen inte fälls ut!
Då gäller det att ha en Bruce Willis med sig! För då hade han med ett enkelt mutterskruv på toaletten, raskt å lätt ålat sig ner till landningsstället som sitter fast. Där upptäcker han att en kabel har lossnat, hängandes i knävecken och med blodet rinnandes från ett skrubbsår av toaborsten, så drar han av sig ena skosnöret för att vips knyta samman den felande länken. Pjuhuuuu det kunde gått riktigt illa. Men om en motor går sönder, japp då duger det inte med en Brucan, för där får man helt enkelt inte vara!!

Kram🌸

Visa fler inlägg