Super enkelt och sååå gott!

Såg en liten film på FB om "kanelbullar" gjorda på smördeg. Jag har varit en kak och bullbakande mamma, men orkar inte det längre. Men detta kunde jag inte motstå! Enkelt å snabbt som tusan😊

Detta behövs: 
Smördegsplattor (som naturligtvis är köpta)
Smör
Socker
Kanel
Pärlsocker

Kavla ut och kleta på i vald mängd, snurra och på med pärlsockret.
In i ugnen på 200gr i ca 15 min

Tror jag har hittat en favorit! 

Kram🌸

Vans

Trots Göteborgs varvet så tog vi oss in till stan, är det rea så är det. Jag har viljat ha ett par Vans ganska länge, och nu med en "rabattkupong" från FB så va det läge.Vilken tur jag hade att min favoritvanförsäljare, Hillevi va där!
Hillevi fick slita ordentligt innan jag bestämde mig för dessa:

Men med min vanliga otur så fanns dom inte i affären, utan nu blir det till å beställa på nätet. Somriga och sköna, något som jag gillade extra mycket är att de är i skin, så skynda på och fynda! Söndagen finns kvar!!

Kram🌸

Godmor!?

Japp då står jag här å gör mitt bästa med å vara en god mor. Kollar för fullt på när sonen spelar fotbolls match. Att vara en god mor innebär att jag får i mig lite väl många kalorier. Att solen skiner är oxå en bra morot för mig. Innan matchen började hade jag ätit upp all sushi.

Gud så gott det vaaaa!! 

Denna va inte så illa heller!

Lagom tills matchen började hade jag halvvägs ätit upp min mjukglass!
Fastän den såg ut som en sur gubbe så va den väldigt god.

Efter halvlek så va det dax för dessa två små raringar😊! Mmmm tror jag börjar å älska å titta på fotboll!! Det kostar på att vara en god fotbollsmor, emellan tuggorna så hann jag faktiskt hålla koll på matchen, 2-2 så än så länge är de obesegrade, mmmm fotbollstakterna har han nog efter mig.

Kram🌸
Visa fler inlägg