Kärlek

Vad är kärlek? Kan undra vad kärlek kan vara. Ibland eller rätte sagt ofta blir jag kär i en sak, tex i Stockholm blev jag kär i en väska. Eller när vi gick i gamla stan och gick in i en affär med massa gossedjur, då blev jag superkär i två ekorrar❤️ jag började å prata med dom (tror jag) med ekorreröst, vilket min dotter absolut inte uppskattade.
Hon blev arg på mig när jag ville köpa dessa små liv, och eftersom jag ville uppföra mig vuxet så gick jag ut från affären med en klump i halsen.

Sedan kan jag ju bli utsatt för kärlek som inte direkt uppskattas. Tex när jag bara har morronrocken på mig och Frasse väljer att putta upp rocken där bak å ge mig ett slick, gärna oxå när jag böjer mig framåt, han ser alltid lika chockad ut när jag skriker till. (Inte bra med stora hundar)

Ibland eller ganska ofta så påminner jag min man om hur läcker fru han har, han bli alltid lika förvånad och frågar vart hon är. Det är ju oxå en slags kärlek. Ja kärlek kan ju vara så många olika sätt, något eller någon som får oss att må bra, som får det att pirra till i kroppen.
Det är kärlek❤️

En härlig dag i solen kan ju oxå vara kärlekKram🌸

Stockholm🎉

Efter att ha gått 4,6 mil i Stockholm och ca 548 affärsbesök är jag äntligen på Göteborgsmark!! Känner att jag behöver semester från mig själv. Efter att gått så mycket , borde väll jag blivit smalare? Men icke sa nicke sånt går inte min kropp med på. Kaaaaaan det ha å göra med mina frukostar? Den som ätit hotell frulle med mig vet vilken enorm kapacitet min lilla späda kropp har.... men är det gott så är det.

Vasa museet va väldigt roligt, har längtat efter denna dagen i många år. Och så äntligen va det min tur!! 333år låg den i hamninloppet, tänk så pinsamt att den liksom bara sjönk nån kilometer från kajen. Å alla stackare som slitit i 3 års tid med att bygga, vissa segel låg fortfarande nervikta i lådor. Om inte Vasa hade sjunkit, hade vi aldrig vetat hur dessa skepp såg ut från denna tiden, eftersom Vasa är det ända i hela världen som finns kvar. Lite tur i oturen på nåt sätt.

Den enda sak som dom hittade vid utgrävningarna, som va i guld, va en lite guldring. Vilken osis att det inte va någon smarrig guldskatt som lurade i det blå, eller i leran.
Jag köpte mig en liten mugg som minne, den har ett motiv som de hittade på ett fat.

Jag blev även kär i en väska❤️ kärlek vid första ögonkastet kallas sånt. Tyckte den va lite dyr, men när den trevliga expediten insåg att jag va hopplöst förälskad, så avslöjade hon att den dagen efter skulle sättas ned med 50%, så då fick jag den för halva priset där och då!!

Efter allt roligt vi gjort i Stockholm så va det ändå skönt att komma hem. Tänk att det skulle vara ett besök i denna staden som fick mig att ringa POLISEN!! Japp helt riktigt! Tyckte det va en man som betedde sig lite underligt på gatan nedanför hotellet. Så i skydd av gardinen så ringde jag och rapporterade som en god medborgare, men tyvärr så blev hon i andra änden inte alls imponerad av mina avslöjanden. Äsch bättre tur nästa gång, får jag hoppas.

Ömma fötter får vila sig på tåget och jag fick bubbel vid hemkomst😍


Kram🌸

Drama!!

Efter en halvtrökig vecka i vagnen så är jag och dottern påväg till Stockholm🎉 skall bli väldigt roligt att bara vara vi två.
Å direkt på tåget så börjar spänningen!! Med min vanliga tur så är det några som inte har någon biljett. Följer detta drama med stooora öron. Det lilla kinesiska paret fattar nada när konduktören försöker att förklara att de måste ha en biljett och att de snarast måste lämna tåget. Alltså det är så spännande så det tom pirrar i mina ben. Kan härmed avslöja att man utan biljett kommer till metropolen Skövde😄 för där fick dom gå av. Lite besviken blev jag allt eftersom avstigningen inte följdes av någon dramatik.

Å nu satte det sig två små söta barn jämte mig, skall försöka att inte skrämma dom för mycket!! Apropå söta barn? Så har aldrig mina egna barn varit på självplock av jordgubbar ELLER Mora träsk! Va är det för barndom?? Å snart fyller stora tjejen 17 år!! Frågade den ca 6 åriga flickan jämte om hon möjligtvis hade varit där, som tur va hade hon inte det😊 så nu känns allt mycket bättre. Mmmmm men innan 18 årsdagen skall båda dessa saker avhandlas, tragiskt nog så vet dottern om att jag kommer att infria dessa löften.

Kram🌸

Underbar läsning😍

Visa fler inlägg