42-års fest

I går va jag hos min härliga häxa! Tänk att faktiskt ha en alldeles egen häxa. Japp det är faktiskt sant! Är så stolt över henne, att hon går sin väg och gör det hon är skitbra på. Igår hjälpe hon mig att hitta min ring som jag förlagt här hemma. 

Massa goa saker på buffén och gott å dricka. Roligt att få träffa nya människor som man aldrig träffat förr. Tycker faktiskt att jag skötte mig ganska bra, tror faktiskt jag va rätt trevlig. Ett par tom bjöd in oss på nån bastu/spa kväll, hemma hos dom i Lerum (hon som bjöd in va både nykter å väldigt trevlig) 

Hoppas Sofia fick en rolig 42-årsfest!
Jag hade det väldigt roligt iallafall💞
Gå gärna in på hennes hemsida 
Madames vita kvast heter den, där kan du läsa om allt hon gör.

Kram🌸

Barn

Just nu så ligger jag å tjurar i sängen, känner mig som ett barn som inte får precis som den vill. Efter min svåra sjukdom (3dagarsinfluensan) så har min kropp inte riktigt blivit som förr. Eftersom jag skall på fest idag så vill jag vara PIGG!! 

Jag har planera om lite så det nästan blir som jag vill.... men det är dom där jädrans procenten som inte blir som jag vill som retar mig. Skulle jag kunna prova på att vara nöjd nån jävla gång!? Jaap nu skall jag låssas vara nöjd, och tacksam för att jag faktiskt kan gå på festen.

I min dysterhet så förbereder jag mig för mitt glada å glittriga jag.

Det är faktiskt väldigt jobbigt å måla naglarna, man måste ligga/sitta stilla jätteläääänge! jag är inte så bra på det, så trixet är å måla över med glitter, ibland blir det måååånga glittriga naglar, när det e svårt å sitta still.

Kram🌸

Aaaaggggaaahhhhaaaaaaa

Lugnåfinlugnåfinluuuuuugnåååååfiiiiin
Ringde precis skattekontoret å vräkte ur mig, att minsann tröga människor måste oxå få starta eget!!! Era regler är ju som gjorda för å köra svart.... sa jag nog oxå!
Jag frågade henne om hon va på ett bra humör, för nu skulle hon få arbeta som aldrig förr!
När jag gjorde uppehåll för å andas,
frågade hon vad jag egentligen ville! 

En liiiiiten f-skatt skulle jag nog vilja ha!
Men eftersom jag får svettningar av alla dessa frågor...... snälla va med mig till slutet?? (Mmm nämnde nåt om ta livet av mig oxå)


Men när hon styrde mig rätt, så hade jag tydligen gjort rätt ändå. Tralalallalalaaaaaaa!
Tror jag måste ta en dusch nu!!
Visa fler inlägg