Torsdag

Det har varit lite synd om mig i ett par dagar. Har faktiskt liiiite feber, 37,2!! Å det känner faktiskt min späda lilla kropp av. Även halsont å lite andra krämpor som hör hösten till. Idag hade jag med mig lite mutor till mina jobbisar, så dom skall gilla mig. En stooor burk med pepparkakor och:

Den va ganska go, men originalet är bäst!

Rast i soffan! Mina nya jobbisar tycker det går sådär med å inte vara mig själv. Men jag kan väll inte hjälpa att jag låg i soffan innan Jonas kom??!!

HATARHATARHATAR dessa neandertalartelefonerna!! Hade inte alls tänkt å skriva så här!! Utan telefonen bestämde liksom vilka ord som skulle komma💀💀

Bajskorvarpårad💩💩💩💩 har börjat få fina naglar igen!! Åsså händer detta!!

Väl hemma så blev det pepparkakor med smör, samtidigt som jag kollade in nyaste leveransen på smycket.

Pizza till middag som dottern gjort🎉

Kram🌸

Halloween

På jobbet va det dax för halloween disco för småttisarna! Aldrig sätt så söta skelett och monster😄 vet dock ej om jag va så söt!

Lyckades faktiskt men att skrämma några stycken🎉 Musik dans och popcorn, kan det bli bättre?

Kan dock tycka att det är lite tråkigt när kollegan klagar över att jag målat utanför med läppstiftet!!😂

Efter en härlig dag på jobbet så sov jag middag i TVÅ timmar🎉 

Kram🌸

Härliga lördag!

Det har varit en lugn å skön lördag. Har varit en skön dag med långpromenad i skogen med dottern, 5,4 km blev det.
Lovade barnen att sanera "min" toa i helgen, så dom små liven inte åker på nåt läskigt. Men tyvärr så hann jag inte detta pga att jag slappade istället. 

Bla genom å ta en återställare!! Fika en pensionärsfika, ser ni det lilla huvudet bland blommorna? När man inte har så mycket att tänka på så dyker oftast olika saker fram.

Ätit gott och fikat ännu mer. Ätit av den goa chokladen jag fick av min lilla student Malin, jäkligt go choklad🎉

Råkade även ut för ett rejält 
i-landsproblem! En av min bästisar (kaffemaskinen) började krångla💀 ingen rolig upplevelse när jag står och bubblar av kaffebegär, älskar mitt kaffe på morronen!! Hela mitt kaffeliv passerade revy, jag pratade och klappade på den så den skulle känna sig älskad. Och då helt plötsligt funkade den❤️

Så här på nattkvisten så kommer ett lypsyl tips. Denna läker läpparna på ett väldigt bra sätt, det enda som kan vara ett problem, om man vill ha den på nätterna, det är att den är färgad. Men det största problemet är att färgen är ful!

Kram🌸
Visa fler inlägg