Livet är orättvist☹️

Sitter och mumsar pannkakor då jag hör att någon i sällskapet försöker att håll igen lite på vikten, då genom att inte äta just pannkakor.
Ja jo för vederbörande har ju då gått upp i vikt från exeptionella 46kg till 52 kg.

När hon säger det håller jag som bäst på att glufsa pannisarna med extra mycket sylt på, känner hur de peristaltiska tarmrörelserna tvångskramar ner födan. 

Jag vill helst skrika så pannisarna flyger kors å tvärs och ser faktiskt att en bit med extra sylt, fastna rätt i pannan på henne.
JAHAAAA hur faan ser jag ut med mina 74,2 kilogram!!??

Men jag sväljer, slickar diskret av sylten från överläppen och säger med en så falsk och trevlig röst som möjlig, mmm då tror jag nog dom kilogrammen satte sig bra på dig!!

Ibland är livet orättvist☹️


Kram🌸

Rensning pågår?!

Idag har jag varit tillräckligt känslokall för att ta tag i garderobens innersta kärna. Kan säga att detta ändå har inneburit svår hjärtklappning och svimning. Men för att köpa nytt så måste skiten ut!! Jag har fått ett gott stöd i dottern som med snälla och vänliga tillrop, gav hjälp i vad som skulle slängas eller slängas.

Så här har det låtit!
- Släng fortare än vinden 
- Du ser ut som Hitler, när han valde ut vilka som skulle dö
- Mmmmm (bara skräck i blicken)
- Det fulaste jag någonsin sätt!!
- Mmm den KAN vara för liten😏 (va ju bara ett glapp om ca 20 cm på en kavaj)

Den lila kavajen blev svår att slänga, för tänk om jag en dag skall klä ut mig till en....Påskhare då hade det liksom varit biff.

Passade även på att ge dottern en lektion i att inte köpa kläder, vid en liten "lätt" salongsberusning. Tror hon förstod innebörden när jag visade kavajen med stort K. Men den får allt stanna kvar i garderoben, för tänk om modet svänger. 



Kram🌸

God medborgare? När?

Jahopp då har jag fyllt 44 år!!, tänk att så här gammal har jag aldrig varit förr?? Försöker att känna efter hur det verkligen känns...... jaaaooo det är rätt ok!! Men skall jag inte ha hunnit bli en ansvarsfull medborgare då? Som liksom vet vad säkerhet och ståndpunkterna är i samhället. Ja menar, det börjar ju å dra ihop sig till bättre vetande.

En dag på jobbet så frågade en pappa vem min nya kollega va. Mmm sa jag, hon e en sån där yngre variant av kollega😏 Å jag kunde inte dölja min beskhet över hennes fräschör! Jag ville ta honom i kragen för att hysteriskt skaka honom och skrika i hans öra -JAG KAN VARA HENNES JÄVLA MAMMA!!!! Dessa yngre varianter börjar krylla runt mig!! Är det då man börjar att bli gammal?? Jag har ju kollegor som skulle kunna vara mina barn...

Nä nu tillbaka till champagnen😍!!

Kram🌸

Visa fler inlägg