Lyx å flärd på samma ställe!

Ibland så hör jag en sak tillräckligt många gånger för att räkna det som tjat. Å tjat ja då slår jag dövörat till! Men så en dag (idag) Så beslöt jag mig för att inte vara en tjurig unge, utan faktiskt gjorde som jag blivit tillsagd. Gissa om jag ångra att jag inte lyssnat tidigare. 


Jag gick nämligen in på shopcorne.com! Oj vad fina saker det finns där! Tänk om jag ändå inte hade varit så tjurig utan gått in där lagom till jul, ja då hade ju jag kunnat beställt hem alla julklappar från samma ställe, samtidigt som Cavan hade tagit slut i mitt glas.


Lyx å flärd från samma ställe, inte illa😊

https://www.shopcorn.com/skall nog snart fixa en önskelista därifrån, för snart stundar födelsedag!! (Alltså min)


Kram🌸


I mitt huvud! Allt som bubblar och vill ut

När jag fick frågan om att skriva i Observatoria Bloggportal så tänkte jag - men herregud sånt här kan ju inte jag!! Men tänk om det är så att jag faktiskt är medial och besitter vissa saker utan att veta om det. Tänk om alla knepigheter jag får för mig, faktiskt har en anledning?? En sak är jag säker på, att jag är alldeles för nyfiken för att inte kolla upp det. 


I mina inlägg här så kommer jag att skriva om mina upptåg i livet, hur viktigt det är att hitta saker man mår bra av, och om jag kan inspirera någon, så är det ju väldigt roligt fast inte realistiskt. Förutom mitt jobb som förskollärare så driver jag en liten salong där fransning pågår.


Från att varit en soffpotatis så har jag faktiskt börjar med träning. Inte alltid så roligt, men jag har bestämt mig för att överleva tjejvasan. Efter Vasan så skall jag irra runt på en cykel i 10 mil, när det väl är genomfört så är tjejklassikern avklarad. Men mer om detta senare😊


Så här kommer ni å få läsa om allt som bubblar och vill ut!


Kram🌸

Fika med Persbrandt

Ja som jag ser på det så kommer det inte vara så lång tid kvar tills den fikan infinner sig!!
För här kokas det ihop planer inför framtiden!! Det vore ju väldigt dumt å ha det tråkigt, så nu har jag gått med i en pool för olika statistroller.
Det skall tydligen spelas in en kriminalserie i Göteborgs undre värld. Å jag bara måste ha en liten liten statistroll där😊 hade ju varit vansinnigt roligt! 

Mitt lilla hjärta tyckte jag kunde passa som tjackhora, åååå guuud så spännande det hade varit. Så nu har jag fyllt i lite viktig info om mig själv så dom vet vem jag är. Har redan fått erbjudande om en reklamfilm. Men hade tyvärr redan börjat å ljuga eller kanske mer tänjt på sanningen, så den kan jag inte söka. Ja om nu inte Martin odlar skägg med blixtens hastighet, och att vi får kidnappa ett litet mindre barn än va denna familjen kan erbjuda. 

Men snart sitter jag å Persbrandt å fikar😊

Kram🌸

Visa fler inlägg