Beslut

Tänk att det skall vara så svårt att ta ett beslut!! Om det är något som bara rör en själv är det ju aldrig så svårt. Men om ett beslut rör andra människor så blir det ju så mycket större Tänk att det skall vara så svårt att ta ett beslut!! Om det är något som bara rör en själv är det ju aldrig så svårt. Men om ett beslut rör andra människor så blir det ju så mycket större och svårare. Att allt skall krånglas till när allt tar olika vändor i hjärnan!! Skall jag eller skall jag inte ??

Så lätt det va när man va liten😊


Kram🌸

Trött

Hatar att vara trött👹 tänk att det skall vara så förbaskat svårt att komma tillbaka efter en utbrändhet. Men nu har jag tagit mina piggelintabletter så jag får hoppas jag överlever denna dagen oxå.

Igår hade jag iallafall en liten kund i min lilla salong. Alltid lika roligt å träffa Malin som är en av mina stammisar (mmm stavas det med ett eller två m)

Kram🌸

Sagan om.....

Samtidigt som hon svischar ner för backen på sin cykel, så känner hon hur puckeln börjar att växa, den blir så stor så Quasimodo hade blivit hänförd. Medan hon cyklar ner för den långa backen så kröker hon ryggen och med sina kloformade händer har hon ett fast grepp om styret. Hennes blick riktar sig mot en kvinna, vars fot har förvirrat sig ut på cykelbanan med ca 1 cm. Den lilla pms mamman skall precis skrika -flytta på dig annars skär jag hälsenan av dig!! Men precis i sista sekunden dras foten bort.

Den lilla pms mamman suckar av besvikelse, hon vädrar blod idag. Hennes blick flyger hungrigt över allt levande hon ser, å där står han, en liten skinntorr farbror!! Frågan är hur stor hennes blodtörst är.... men precis när hon närmar sig ser hon en snigel mitt på vägen, splasch säger det om snigeln och den lilla pms mamman skrattar hest samtidigt som den lilla skinntorra farbrorn är glömd.

När den lilla pms mamman cyklar över en väg och bilisten inte stannar på exakta avståndet 83 cm från henne, så är det möjligt att det lilla fingret åker upp, samtidigt som hon visar sina vassa tänder med ett svagt morrande. Hon blir alltid lika nöjd när hon ser bilförarens livrädda blick och ibland har hennes varulvsliknande blick sett en darrande underläpp.

Den lilla pms mamman vill ha en von Trapp familj, där alla står på rad och sjunger en socker söt melodi, givetvis med vattenkammad sidbena. Hela dagarna skall det vara glatt (men inte för glatt),
städat (men inte för städat)
bara vara trevliga ljud (som hon tycker om)
inga hårda smällar (som när någon stänger ipaden)

Den lilla pms mamman vill inte tända hallampan på traditionellt sätt, nä hon vill hämta ett basebollträ och med all sin kraft
klippa till strömbrytaren och samtidigt skrika "tänd dig nu din jävel"

Den lilla pms mamman somnar gott på kvällarna, är alltid lika spänd av förväntan över hur morrondagen skall utvecklas.

Kram🌸

Visa fler inlägg