När man skall vara tyst!

Ja ibland så kan ju det vara trevligt att bara hålla tyst, att liksom tänka sig för innan munnen glappar, tex så kanske man inte skall klaga på fotsvett när man ligger i gynstolen. Säger inte att det hänt mig, menar mest att det är ett sånt tillfälle.

Liggandes i soffan på arbetet då det kommer en ung variant av en kollega, som frågar lite försiktigt om plats, å man då säger -Nääää flyttar inte på mig, för jag har betalt skatt längre än dig. Säger inte att det hänt mig...

Hota en guldsmed med en dansk skalle, eftersom han sa nåt oförskämt om min vikt. Han tyckte det va bättre att göra min ring större, eftersom jag ändå skulle gå upp mer i vikt. Förstod inte va han menade när jag stod där å tuggade på en skum jultomte.

Kram🌸

Byte av kök

Nu äntligen har vi bestämt att vi skall fixa till vårt kök. Vårt kök har blivit allvarligt misshandlat under en lång tid, så nu är det dax. Vi har haft en farbror på besök, från ett företag som skulle presentera produkter. Jag kände att jag gick in i detta med ett öppet sinne, så öppet så att jag kunde tänka mig olika gråa nyanser och med en lagom stor "fyrkant" inristad på dörrarna. Sedan hade min fria hjärna tänk ut en ljus marmorskiva (kunde dock tänka mig olika ljushets grader) så jag kände att jag verkligen tänkte stort å brett.

Sedan hände något som fick mig att bli ett tjurigt litet barn som faktiskt ville börja gråta. Han hade INGET vad jag ville ha!!
Ville bara bli av med honom och det fort.
Så tillslut låssades jag gilla nått bara för å bli av med honom. Han va oxå väldigt påstridig över vad som vad bra å vad som minsann passade ihop. Han skrattade å slog ut armarna och sa med en viss stolthet att ALLA hans kunder valde svart diskho. Ja dom stackarna kanske inte vågar annat, när jag sa det till honom blev han tyst.

Jag ville bara bli av med honom där och då direkt!!

Kram🌸

Katastrof

Idag så har det hänt något så fruktansvärt, har faktiskt svårt att prata om det!! Känner att tårarna bränner i ögonen. Ni vet den där känslan om att inget kan bli värre. När jag klev in på Body Shop så kände jag genast att allt inte va som vanligt!! Jag letade febrilt på alla hyllor, tills jag i panik frågade en expedit om vart lermasken hade tagit vägen nånstans. Då säger den fruktansvärda expediten att dom har slutat å sälja den!! VAAAA!! Nästan skrek jag i affären, ja det va väll det dummaste ni någonsin gjort!!! Hur kan ni göra så mot mig?? Jag som såg ut som 12 år i ansiktet med den!!! Mmmm hon såg lite orolig ut när jag med nedsänkta axlar lämnade butiken. Hade en hel lista av saker jag skulle köpa, men när livet passerar revy, ja då vill man bara hem i trygghetens vrå och dra täcket över huvudet.

By by My lover

Kram🌸

Visa fler inlägg