Nackspärr delux🎉

Japp då va det dax igen! Prick två veckor efter utdragen tand så fick jag nackspärr!! Och givetvis så serverades den i delux förpackning!!
Efter 40- årsdagen så har min kropp hamnat i en svart puckelpist rätt ner. 
Både sjukvården och sjukgymnasten, såg nästan lite imponerade ut över att jag tom hade ont när jag svalde.
Men varför skall man göra saker halvdant när man kan göra dom Kristindant??

Gick lite väl hårt fram med vetekudden, blev ett litet brännmärke. Men det har gett resultat, med ett rörelseschema och lite droger så har nacken blivit bättre.

Kram🌸

Fredag

Igår gick jag med hansvettiga händer till en 3 affär! Med  en aning darrande röst så förklarade jag för mannen, killen, pojken, bebisen (kände inte liksom att han gav ett mig ett så stort förtroende att jag ville lämna över mitt liv i hans händer...... Ja om någon skulle ha det är ju frågan??) 

Fick svälja tre gånger för att försöka hålla tårarna tillbaka å sa: jag vet att det är världskrig på gång ut i världen OCH även svält!!! Men RÄDDA min telefon!!!
Gör va du kan för den är död!! Eller iallafall nästan!! Får då frågan från bebisen vad som funkar. Mmm jo det går ju faktiskt att ringa på min telefon.

Jag lämnar vördnadsfullt över mitt liv i hans händer, tror han börjar ana att jag menar allvar. Pojken visar faktiskt att han kan ta sig in i min lilla telefon, för med några enkla trix så är han inne. Han frågar allvarligt om det finns något i mina anteckningar som han inte får se. Men i desperata tider så har man inte tid till att vara diskret, så han får se allt. Säger även till honom att jag inte så många bilder i mobilen bara ca 500 st så det gör inte så mycket om dom försvinner...... får ett frågande ansikts uttryck av honom.

Jag försöker återigen förklara hur viktiga dessa anteckningar är och att han bara måste rädda dom. Han tittar lite lurigt på mig och säger att han nu börjar blir riktigt nyfiken på dessa anteckningar. 
Jag får erbjudande om att få kramar av honom, om det visar sig att uppdraget är omöjligt. 

Killen fortsätter med svordomar och annat trix, säger lite då å då att det nog är kört, anteckningarna är tyvärr borta💀 men då händer det!!!
Han säger helt plötsligt! Faaaan va bra jag är!! Jag är bara så bäst🍾 å helt plötsligt så rullar alla mina 255 anteckningar fram🎉 blir så glad så mannen får sig en kram!! I min glädje så hörde jag inte alls vad han sa om vad han hade gjort. Hörde dock att jag skulle andas lugnt och spara allt på datan, för att komma tillbaka på många och lämna in mobilen!!

Efter denna pärs så festade jag loss på alla möjliga saker:

Köpte en trisslott! Men turen på min sida va redan överfull!!

Kram🌸

Underbara helg🎉

Ännu en härlig helg är snart slut! Min helg började redan på torsdagen då jag fick följa med på ett event, där golfklubben Hills hade nyöppning🎉 Bättre början på helgen kunde det knappast bli! Kava, ostron å fint folk🎉 mmmmm vill dit igen! Lovade Martin att jag inte skulle ha mjukisbyxor på mig OCH sköta mig. Jag hade iallafall inga mjukisar på mig. Sedan vet jag inte om jag skötte mig så bra, när jag bad killen som delade ostronen å hacka ihjäl det lilla livet, så jag inte skulle kräkas på den nya mattan, utfall ostronet skulle som brukligt vandra uppåt i strupen. 


Eftersom han bara skrattade åt mig så tuggade jag frenetiskt istället, så mattan klarade sig.

Men oj vad Kava jag drack🙃 älskar denna dryck! Ååååå vilka snittar, va tvungen å gå ut i köket för å hämta en tallrik, får ju inte plats med så många på en liten svart servett. Springning har det oxå hunnits med! 9:15 på lördag morron. Frida och jag är fast beslutna om att lyckas väl med tjejklassikern!!


Visa fler inlägg