Gott slut🎉

Ett år går väldigt fort men ändå inte på nått sätt. För mig själv har det varit ett spännande år, både jobbiga, arbetsamma men även otroligt roliga saker har hänt, precis som ett år skall vara! 

Jag har lärt mig mycket om mig själv, men även hur grym min familj är på att få en jobbig fru eller jobbig mamma på halsen. Tror och hoppas vi alla har gått starkare ur denna perioden ihop. För det kan ju knappast vara roligt med ett utskitetplommon som fru eller mamma.
Men det gäller å se sakerna positiva, som min dotter sa när vi pratade om allt som hänt: ja men mamma vi har ju alltid vetat va du har varit, sängen eller i badet! Å det är ju tygghet🎉

Tom Frasse har vetat att, när mamma kommer innanför dörren, japp då e det sängen som väntar. Han har alltid sprungit uppför trappan och väntat i sängen, undertiden jag tagit av mig ytterkläderna.

Känner mig extra glad och stolt över att tillbringa årets sista kväll med de älsta vännerna jag har💞 härligt med många minnen ihop.


Kram 🌸

Dejt

Har varit på en hockeydejt i kväll. Först åt vi en bit mat på ett riktigt vuxet ställe. Bordet jämnte satt det en man som antagligen hade bekräftelsebehov eftersom han högt å tydligt berättade om alla dyra saker han gjort.


När vi gick till hockeyn så kändes det väldigt skönt att gå på dejt med sin man, för som jag sa till Martin att annars kanske jag hade funderat på om jag nu va tvungen å släpa hem honom å ligga med honom, eftersom han bjöd på maten. Sånt måste ju vara jättejobbigt, å ännu värre om man skulle råka ha mensen. 

Informerade iallafall Martin om vilken tur han har som har en fru som mig, för där gick jag å frös om mina små händer. Tror ni att gentlemannen erbjöd mig sina handskar?? Icke sa nicke!! Så där kan man ju inte uppföra sig på en dejt!! 
Men väl inne på arenan så gick han faktiskt å köpte kaffe till mig, så då får vi väll dra ett sträck över handskinsidenten 

Kram🌸

Käck

Varför skall alla vara så jäkla käcka??
Breda leenden å inga problem!! Hurtfriska Å läskiga!! Nä tacka vet jag allvarsamhet där man tänker igenom dagen som gått. 

När hela familjen va på rean, så gick jag in i en skoaffär. Där stod jag å torrkollade på ett par stövlar, (som jag vill ha på en skala 2, på skala 1-10) å förbi swischar det en expedit, som på tre sekunder har meddelat mig hur underbara dessa stövlar är, å att hon minsan skall hämta min storlek. Allt levereras med ett läskigt leende.

Helt plötsligt sitter jag där med ett par stövlar som skall provas, samtidigt som hon frågar massa frågor om hur den sitter. Jag blir svettig eftersom detta är en stövel på skala 2 så finns det ju ingen chans att jag kommer att köpa dom. 

Men tillslut får jag min chans när hon ivrigt hugger tag i ett nytt offer, jag sliter av mig stöveln å kastar upp den på hyllan (känns det som) å springer ut ur affären samtidigt som jag ropar: 
jag skall inte ha dom!! 
Jag skall inte ha dom!! 
Hennes kollega tittar på mig med ett ansträngt leende när jag säger
- åå herregud sånna här trevliga expediter orkar jag verkligen inte med!!

Kram🌸

Visa fler inlägg