Renovering!

Tänk va livet kan vara fantastiskt, här ligger jag i soffan och renoverar mina celler efter helgens mara. Samtidigt som två små söta byggisar renoverar köket! Tror faktiskt jag skall dra fram fåtöljen, koka lite kaffe, å sedan bara glo😊 Finns ju inget mer avkopplande än att kolla på när andra jobbar.

Nä nu skall jag nog störa lite med intelligenta frågor. Måste fråga om de kan bära ned skinfotöljen för trappan så jag sitter skönt när jag glor😊Kram🌸

Igår dog jag en smula!!

Ååå vad jag önskar att jag skulle kunna säga att detta med skidor är min grej. Men tyvärr dog jag en smula igår. Att förbereda sig med två timmar på Skidome och NOLL teknik, ja det kanske inte är att rekomendera😏! Men är man född med en onaturlig optimism så kan det bli tokigt ibland. 

Sol och glittrande snö tog emot oss vid start, och min livsglädje spritsade runt i mina ådror. 10:30 drog den fina naturupplevelsen igång. Jag hade bestämt att jag skulle uppleva och stråla av glädje hela denna fantastiska dag!! Tänk så fel det kan bli ibland!! För inte en jävel hade sagt att banhelvetet gick uppför på alltför många ställen!! Trodde jag skulle dö i uppförsbacke nr 2 (av ca 53) som va under de första 150 meterna. 

Sedan kom något värre!! Nedförsbackarna!! Godegud jag fick dödsångest!! Vid några tillfällen var ångesten så stor så jag tog av mig skidorna och började en mödosam klättring ner. Vid ett av dessa tillfällen fick jag sällskap av en till hare, hennes ena lösa skida råkade jag😏 putta till, så den liksom som en pil for iväg ut i spåret påväg ner för en backe, men oj va hon sprang. Givetvis så började jag å gapskratta, ja ja henne såg jag inte mer!!

Mil n1= en lättsam tortyr
Mil nr2= en medel svårt tortyr
Mil nr3= en fruktansvärd tortyr

Hela tiden så fanns Frida där som en pigg liten lärka (tror inte jag vill vara kompis med henne mer) åsså jag som knappt orkade hålla ihop benen de sista 2 milen!! Men tillslut så kravlade jag mig över målsnöret. Kände riktigt att livet inte skulle komma tillbaka på ett tag. När jag fick medaljen så kände jag mig inte sprickfärdig av glädje, utan mer sprickfärdig av kräk som ville komma ut på hans skor.

Men nu väntar snart nästa naturupplevelse😊 nämligen att cykla 10 mil!! Men det skall nog inte vara några problem, några spinning pass så är jag nog i hamn😊

Kram🌸


Förberedelse pågår!!

Herregud ja då va man här i Leksand, väntan är stor över morgondagens drabbning. Nervositeten svajar för fulla muggar, men förberedelserna pågår för fullt😊! Man skall ju äta mycket kolhydrater innan, så godis och vin står på menyn.

Är så härligt pirrigt att hämta ut startbeviset,
sedan finns det massor av gratis saker som man kan snika till sig. Men stora frågor finns i mig, Godegud tänk om jag bryter skidorna, blir bajsig, får nageltrång, blir överkörd, kör på någon, kräks, bryter en stav??

Det som jag är mest rädd för är nedförsbackarna, men har nu läst mig till att det minsann är lagligt att ta av sig skidorna för att gå ner för backarna. Pjuhuuuu där sjunk en stor sten. Men oavsett så kommer jag att ha fantastiskt roligt med Frida😊

Kram🌸

Visa fler inlägg