Osvensk psykopat

Idag har jag varit trevlig😊 japp faktiskt väldigt trevlig!! Tror jag iallafall! T o m mot heeeelt främmande människor, så det har varit varning på mig idag🚨. För det är ju faktiskt så att folk som pratar med främmande människor, är nog lite knäppa. Men då är jag nog gärna lite knäpp.För när jag satt på spårvagnen idag så började damen bredvid prata med mig, först blev jag rädd å tänkte: jiissees krajst en jobbig tant!! Vad skall folk tänka nu när jag börjar prata med henne. Men vi hade det väldigt trevligt, där vi satt å jämförde våra olika krämpor. Hon hade en lite fyrkantig väska som hon klappade på och berättade att det minsan va en maskin som skulle mäta hennes andningsuppehåll under natten. Jahaaaa sa jag! Jag trodde det va en Boulväska! Det tyckte tanten va riktig roligt. Tyckte faktiskt det va så trevligt att prata med henne, så jag inte ville hoppa av vid min hållplats. 

Efter tanten så va jag skräckslagen hos en tandläkare, som skulle kolla lite extra på min lilla tand. Jag blev sådär jätte nervös, så jag bara pladdrade på. Vet faktiskt inte vad jag sa, hörde mig själv säga: hej jag heter Kristin och jag grät i morse! 

Efter det besöket så tog mina darriga ben mig till en klädaffär. Å vipps fick jag två kompisar i affären. Fast först höll jag på och svimma, men det rädde ut sig på en sammetsstol. 

Älskar denna affär!! Väldigt gullig å söt expedit! Tror faktiskt jag skall börja och storhandla i denna affären. 

Kram🌸

Underbara bad

Efter en motionerande dag, med tidig morronspring med Frida, och långpromenad i skogen (sammanlagt 1,5mil😊) så va det dax för ett litet bad. 

Jag älskar ju alla slags smörjor för kropp å själ, så idag tog jag fram en liten burk för ansiktet, som jag fått nån gång i en glossy box. Den skulle minsann skrapa bort både det ena å andra, så jag väntade med spänning på resultatet. När jag sitter i badet å river runt i ansiktet , så känner jag liksom hur huden lossnar, mmmmm tänker jag! vad härligt, precis som i bastun vid husvagnen. Men tillslut så har det "lossnat" så mycket så jag börjar bli orolig att jag kommer å se ut som dom där stackarna som någon roat sig med och skinnflå, och sedan ställt ut på museum. Men en snabb titt i spegeln så kan jag se att det nog e en bit kvar till det tillståndet. Känner verkligen att detta är en produkt som jag skall prata varmt om, sprida hur bra den verkligen är.


Tills jag känner att allt liksom fastnar i min skepparkrans!! Min överblivna hud i form av små små korvar, sitter nu fast där. Sitter och försöker att gnaga bort korvarna med naglarna.....går sådär. Får tag på burken och där står det att jag minsann skall prova på handen innan, utifall jag e allergisk mot skiten. Tycker faktiskt det börjar att svida lite i ansiktet, och givetvis börjar tanden och värka extra mycket.
VARFÖR kan jag aldrig läsa ordentligt på förpackningar?? 

Martin undra om jag tagit fotfilen i ansiktet😫

Kram🌸

TK del 6

Japp då va Vansbro och lidingöloppet bokat å klart😁 herregud va skall detta sluta nånstans!!....... kommer det bli så illa att jag kommer å bli..... vältränad?!

Dyrt e det oxå💸 måste försöka att åla på mig min lillebrors våtdräkt!! Det bara måste gå, på nåt sätt. Kommer säkert å bli spetig efter all träning, å då kanske den t o m blir förstor.
I morron är det vår första träning som sprinters! Vi skall följa ett program så vi inte får ont i kropp å skäl.

Om det nu är så att våtdräkten skall passa och magrutorna skall blottas, så får det nog vara slut med det goda livet! Men det är nog lite synd, för jag har sån gosig mage. Hoppas bara den här jävla tandvärken kan få ett slut snart!!!

Kram🌸
Visa fler inlägg