Osvensk psykopat

Idag har jag varit trevlig😊 japp faktiskt vĂ€ldigt trevlig!! Tror jag iallafall! T o m mot heeeelt frĂ€mmande mĂ€nniskor, sĂ„ det har varit varning pĂ„ mig idag🚹. För det Ă€r ju faktiskt sĂ„ att folk som pratar med frĂ€mmande mĂ€nniskor, Ă€r nog lite knĂ€ppa. Men dĂ„ Ă€r jag nog gĂ€rna lite knĂ€pp.För nĂ€r jag satt pĂ„ spĂ„rvagnen idag sĂ„ började damen bredvid prata med mig, först blev jag rĂ€dd Ă„ tĂ€nkte: jiissees krajst en jobbig tant!! Vad skall folk tĂ€nka nu nĂ€r jag börjar prata med henne. Men vi hade det vĂ€ldigt trevligt, dĂ€r vi satt Ă„ jĂ€mförde vĂ„ra olika krĂ€mpor. Hon hade en lite fyrkantig vĂ€ska som hon klappade pĂ„ och berĂ€ttade att det minsan va en maskin som skulle mĂ€ta hennes andningsuppehĂ„ll under natten. Jahaaaa sa jag! Jag trodde det va en BoulvĂ€ska! Det tyckte tanten va riktig roligt. Tyckte faktiskt det va sĂ„ trevligt att prata med henne, sĂ„ jag inte ville hoppa av vid min hĂ„llplats. 

Efter tanten sĂ„ va jag skrĂ€ckslagen hos en tandlĂ€kare, som skulle kolla lite extra pĂ„ min lilla tand. Jag blev sĂ„dĂ€r jĂ€tte nervös, sĂ„ jag bara pladdrade pĂ„. Vet faktiskt inte vad jag sa, hörde mig sjĂ€lv sĂ€ga: hej jag heter Kristin och jag grĂ€t i morse! 

Efter det besöket sĂ„ tog mina darriga ben mig till en klĂ€daffĂ€r. Å vipps fick jag tvĂ„ kompisar i affĂ€ren. Fast först höll jag pĂ„ och svimma, men det rĂ€dde ut sig pĂ„ en sammetsstol. 

Älskar denna affĂ€r!! VĂ€ldigt gullig Ă„ söt expedit! Tror faktiskt jag skall börja och storhandla i denna affĂ€ren. 

Kram🌾

Underbara bad

Efter en motionerande dag, med tidig morronspring med Frida, och lĂ„ngpromenad i skogen (sammanlagt 1,5mil😊) sĂ„ va det dax för ett litet bad. 

Jag Àlskar ju alla slags smörjor för kropp Ä sjÀl, sÄ idag tog jag fram en liten burk för ansiktet, som jag fÄtt nÄn gÄng i en glossy box. Den skulle minsann skrapa bort bÄde det ena Ä andra, sÄ jag vÀntade med spÀnning pÄ resultatet. NÀr jag sitter i badet Ä river runt i ansiktet , sÄ kÀnner jag liksom hur huden lossnar, mmmmm tÀnker jag! vad hÀrligt, precis som i bastun vid husvagnen. Men tillslut sÄ har det "lossnat" sÄ mycket sÄ jag börjar bli orolig att jag kommer Ä se ut som dom dÀr stackarna som nÄgon roat sig med och skinnflÄ, och sedan stÀllt ut pÄ museum. Men en snabb titt i spegeln sÄ kan jag se att det nog e en bit kvar till det tillstÄndet. KÀnner verkligen att detta Àr en produkt som jag skall prata varmt om, sprida hur bra den verkligen Àr.


Tills jag kÀnner att allt liksom fastnar i min skepparkrans!! Min överblivna hud i form av smÄ smÄ korvar, sitter nu fast dÀr. Sitter och försöker att gnaga bort korvarna med naglarna.....gÄr sÄdÀr. FÄr tag pÄ burken och dÀr stÄr det att jag minsann skall prova pÄ handen innan, utifall jag e allergisk mot skiten. Tycker faktiskt det börjar att svida lite i ansiktet, och givetvis börjar tanden och vÀrka extra mycket.
VARFÖR kan jag aldrig lĂ€sa ordentligt pĂ„ förpackningar?? 

Martin undra om jag tagit fotfilen i ansiktetđŸ˜«

Kram🌾

TK del 6

Japp dĂ„ va Vansbro och lidingöloppet bokat Ă„ klart😁 herregud va skall detta sluta nĂ„nstans!!....... kommer det bli sĂ„ illa att jag kommer Ă„ bli..... vĂ€ltrĂ€nad?!

Dyrt e det oxĂ„đŸ’ž mĂ„ste försöka att Ă„la pĂ„ mig min lillebrors vĂ„tdrĂ€kt!! Det bara mĂ„ste gĂ„, pĂ„ nĂ„t sĂ€tt. Kommer sĂ€kert Ă„ bli spetig efter all trĂ€ning, Ă„ dĂ„ kanske den t o m blir förstor.
I morron Àr det vÄr första trÀning som sprinters! Vi skall följa ett program sÄ vi inte fÄr ont i kropp Ä skÀl.

Om det nu Àr sÄ att vÄtdrÀkten skall passa och magrutorna skall blottas, sÄ fÄr det nog vara slut med det goda livet! Men det Àr nog lite synd, för jag har sÄn gosig mage. Hoppas bara den hÀr jÀvla tandvÀrken kan fÄ ett slut snart!!!

Kram🌾
RSS 2.0