Filminspelning

Har nu äntligen haft förmånen av att få en inblick i filmstjärnornas liv! Kan säga att detta har gett mersmak!! Äntligen kommer världen se vilken fantastisk stjärna jag är. Ja nu kanske det inte riktigt handlar om mig utan min fantastiska kompis Serafia, som har det exceptionellt spännande yrket, MEDIUM!!

Kan med en otrolig stolthet säga att hon ingår i min närmsta krets av kompisar. Så idag kallade andarna på mig om att vara med på inspelning med henne. Hon skall sprida sitt kunnande genom youtube och jag kan lova att det kommer att gå strålande. Jag förberedde mig väl, med att lägga ansiktsmask så jag iallafall skulle se levande ut. Tog på mig lite guld å diamanter och tantblusen, så jag skulle se ståndsmässig ut i bild. En parant tant kan man säga att jag fick till. 

Inte nog med att Serafia är en kändis i de ockulta delarna av riket, hon har även en kändisfotograf till hjälp. Staffan Stridsberg, som har ett förflutet i Fame Factory⭐️ Jag kissade nästan på mig av exaltering i Serafias kök, men efter lite om å men så lyckades vi ta oss samma, eller ja det va nog mest Staffan som fick ordning på oss....eller mer mig. (Inte lätt att härbärgera en exalterad tant)

Via korten så fick Serafia kontakt med mina guider, jag fick höra några väl valda ord från de högre makterna. Varje gång Serafia gör detta på mig så blir jag lika häpen om hur allt stämmer. Och vad mina guider sa om min fantastiska framtid får ni veta vid ett senare tillfälle. Jag är lika spänd som mina guider antagligen oxå är!! 

Helt fullt normala😏Kram🌸

Barnäktenskap!!

Ibland blir jag trevlig och givmild, ja nu råkar ju detta bara infinna sig en gång om året. Denna storartade händelse, råkar alltid komma runt jul. Då öppnas mina ögon för alla stackars krakar som har det dåligt. I år hörde jag en fin liten röst i mitt inre att jag skulle lägga mer krut på något. Önskar att jag kunde säga att det skulle vara nåt jag brann för, men kan nog mer säga att det va slumpen som avgjorde, eller mer en girig sida av mig själv. 

För 300kr så kunde jag lägga vantarna på ett exklusivt armband från Snö OCH även vara en fin medmänniska att bidra med 150kr, som oavkortat skulle gå till att få bort barnäktenskap. Ser själv framför mig när folk skall beundra mitt armband, och då jag skall kunna säga med en röst full av kärlek och mildhet, -ja jag ville i år lägga lite extra på en hjärtefråga. 

Urk jag kommer å brinna i helvetet!!

Kram🌸

Död💀

Har inte riktigt bestämt mig än om det där med träning är riktigt min grej?? Ligger i soffan efter en tortyr stund med Carro. Hon tvingar mig till saker som jag inte tror är möjligt, å när jag ligger förlamad av att min ena lårmuskel nästan slitits av, ja då säger hon (på ett för mig otrevligt sätt) -va ligger du där för?? Gör 10 till!!!


Känner att det nog skulle vara väldigt förnedrande om ambulans med bår å allt skulle vara tvungen å hämta mig.

Försöker förklara för henne att jag nog är för gammal för dessa övningar, nä då släpar hon mig till nån upphängningsmekanism så att alla på gymmet kan se min ändalykta. 


Så nu ligger jag här ner bäddad i soffan och försöker att se ljust på framtiden. Å den framtiden sträcker sig bara till hur jag skall kunna ta mig upp för trappan. Hur morrondagen kommer att te sig, vill jag helst inte tänka på.

Men konstigt nog ser jag väldigt mycket framemot nästa träningspass med Carro!?


Man skall ladda upp med nyttigheter😊


Dessa är faktiskt farliga!!!


Kram🌸

Visa fler inlägg