Stan

Häromdagen va jag på stan, hade lite ärenden å göra. Bla ta bort mina lösnaglar, nä det va inget för mig! Den största och avgörande saken som gjorde att jag tog bort dom, det va att jag inte kunde skriva så bra på mobilen. Å det irriterade mig nåt väldans!! Så bort med dom. Undrar fortfarande va det va för nåt cancerframkallande medel som jag stoppade mina små raringar i??

Jag va även på body shop å reklamerade min rengöringpump flaska, det gick så smidigt så. Eftersom den gick sönder i Turkiet så hade jag spelat in en liten video, att jag inte kunde pumpa med den. Men hon tackade skrattande nej till mitt erbjudande om en titt på filmen.

Sedan blev det en lunch med Julia+Robin (Julia är min privata juvelhovleverantör) jag passade på att säga förlåt för att jag kraschade deras planer på en valp (Frasse va ju en helvetes valp, å dom frågade liksom vid fel tidpunkt om hur det va å ha en hund, jag nästan bad på mina bara knän att dom skulle låta bli å köpa valp😂)
Fast nu e han gosig💞
Mums med fisk!

När jag går i stan så dräller det ju av tiggare, den ene mer halt än den andre. Men mot mig kommer en kvinna vars både armar å ben liksom haltar åt olika håll, samtidigt som hon försöker å parera sig fram med ett par kryckor. Oj oj vad jobbigt det ser ut å gå så där, tänker jag när jag närmar mig henne. Men nu kommer det hemska om mina tankar, när jag går förbi henne så tittar jag på hennes icke kompass styrda ben, å det som får mig att reagera mest, ja jo det är hennes extremt håriga ben. Jag nästan ryggar tillbaka å tänker väldigt högt, å herregud vilka håriga ben, kunde hon inte raka dom innan hon går ut??

Ja tyvärr det är sån jag är! 
 

Limousin...plan!

När vi skall flyga hem från Turkiet, så får vi veta att vi skall åka med ett annat plan än vad som var tänkt från början. Tyvärr så blir det planet lite försenat pga av en körning till Kos. Under tiden som planet blir tankat, städat å ompysslat, så står många med näsorna tryckta mot fönsterrutan å glor på planet.

Hör nån kommentar "när e dom färdiga" å jag tänker tvärtom. Ta det lugnt, hasta inte på nåt. Kolla alla skruvar ordentligt, glöm inte drivmedel. För mig känns det så overkligt att kolla ett plan på 40 min, som just kom från Kos!?

När vi väl kommer på planet så visar det sig att det är ett mycket större plan än vi åkte dit med. Kaptenen hälsar oss välkomna med att stolt meddela oss att, eftersom planet vi skulle flyga med, gått sönder😱 så få vi ta Limooousiiinen!!

Detta säger han med en väldans stolthet!! Jag som nästan kommit över att det andra planet gått sönder, med tankar som när, var och hur, börjar genast tänka. Ooockidoockiii hur skall detta sluta?? Kapten brukar köra ett vanligt skruttigt plan=personbil, å nu LASTBIL😵!! Å då behöver man ju ett speciellt körkort.

Har han flygtimmar för detta?? Eller sitter dom inne i cockpit å dividerar om vem som kan detta bäst. Kapten : nääää det va 10 år sedan jag körde ett sånt här plan, ja om man nu inte räknar simulatorn för ett år sedan.
Styrman: alltså om jag skall vara heeeelt ärlig så va jag magsjuk när vi övade sist.Efter en stund så skrattar dom båda nervöst å kommer framtill att om de slår ihop sina huvuden så skall det nog gå bra. 
 
Japp detta blir nog spännande 

Strumporna på!! Är ju lite kyligt på flygningar.

Muuuuumssss!!

Stolt

En man går runt dagarna i ände å plockar skräp som vi alla turister har ställt till med. Inte länge man behöver stå ut med att man är en slarver. När han tycker att vattnet i flaskan är för varmt, så häller han ut allt å slänger flaskan. Han pysslar om oss och verkar vara stolt över sitt jobb. Jag tror att han antingen är ägaren till hotellet eller en högt uppsatt VD i ett multinationellt företag, och har detta som en avkoppling. Han ser så lugn å avkopplad ut.

På tal om att vara stolt över sitt jobb så finns det många på detta hotell som verkligen vill att vi skall ha det så bra som möjligt. Med tanke på hur grisiga vi gäster kan vara, så undrar jag va de egentligen tänker om oss😂. Vad man än säger eller gör så är det aldrig några diskussioner. Inga ifrågasättande utan allt bara glider fram. 

Barkillen är en av de stoltaste över sitt jobb! Två timmar innan baren öppnar så är han där å fixar å donar så allt är perfekt för oss gäster. Tar alltid emot beställningen med en allvarsam noggrannhet. Men ibland när barn kommer å beställer så tar han upp sin vattenflaska å sprutar vatten på dom. Men var kommer denna stolthet ifrån?? Alltid ett leende när man säger tack eller hej till personalen. 
Ibland när jag säger hej eller tack så brister vissa ut i ett jätteglatt leende, precis som om de inte är vana vid tacksamhet. För det är helt otroligt va dessa människor jobbar hårt för att vi skall få en härlig semester. 

Här är VD:n


Visa fler inlägg