Mello

Underbara mello🎉🎉 vi hĂ„ller pĂ„ Hasse!! Mysigt Ă„ sitta i soffan och titta pĂ„ detta. 

Massa godis och mysigt sĂ€llskap Ă€r det bĂ€sta med mellon💞
Dagens trÀning

Ett riktigt hĂ€rligt trĂ€ningspass som Carro har gjort till oss. Idag blev det bara mage! Men vilket pass🎉🎉 Ă€r sĂ„ roligt Ă„ trĂ€na ihop vi fyra.

Idag var jag vÀldigt trött pÄ gymmet men jag gav mig inte. Skönt Ä riktigt köra slut pÄ magen.

HĂ€rligt!!

Lik

Det skulle ju vara sÄÄ spÀnnande att hitta ett lik!! Inte nÄgot dagsfÀrskt sÄ jag mÄste göra mun mot mun metoden, eftersom jag inte kan veta om det finns nÄt liv kvar.

Inte heller nÄgon uppsvÀlld variant utan nÄgot mer behÀndigt... som nÄgra knoter och lite annat smÄtt och gÄtt.

Jag Ă€r bĂ„de hundĂ€gare och svampplockare! men inte fasen har det bringat tur. Jag kanske gĂ„r pĂ„ helt fel stĂ€llen, mĂ„ste kanske djupare in i skogarna. Det Ă€r kanske dĂ€r likstĂ€llena finns.

Men dÄ kommer ju ett annat dilemma!! Jag Àr livrÀdd för Àlgar!! NÀr jag försöker att bita ihop, och gÄ djupt in i skogen (eftersom skogsmÀnniskor Àr sÄ trevliga) sÄ spanar jag bara Àlgar och inte svamp eller lik.

Huuuum jag kanske kan fiska upp ett litet lik, sittandes i den guppande bÄten. Men alltsÄ jag gillar ju inte Ä fiska heller, eftersom jag tycker synd om masken. Och nÀr vÀl fisken kommer, ja dÄ skall jag ju slÄ ihjÀl den!! URK!

En gÄng sÄ skulle jag vara snÀll och ta ut kroken sÄ den kunde simma vidare. Ja dÄ rÄkade hela fiskens innanmÀte Äka med pÄ kroken! Suck!

Jag fÄr vÀll se nÀr jag har turen att hitta mina benbitar. Men dÄ Àr det sÀkert nÄgra som har haft grill fest. Jag med min vanliga otur.


NÄgra bra dumpningstÀllen för ett lik!
RSS 2.0