Mer trevlighet!?

Trevlig!?

Skulle så gärna vilja bli lite trevligare, ja sådär härligt inbjudande med stora tillställningar, där jag står med ett stort leeende och hälsar alla välkomna. Men tyvärr blev jag inte sån, för om jag skulle ha varit trevlig så skulle jag antingen vara 

1. Frireligiös! Dom är alltid så trevliga, har aldrig träffat på en otrevlig frireligiös, utan där är man alltid välkommen oavsätt hur vresig man är. Så snälla är du frireligiös å vill ha mig i ditt stall så kontakt gärna mig! Tänk alla mysiga fikatillställningar på kyrkbacken vi kan ha😍 (för mig betyder kyrka=fika! Så va det i Åsa iallafall)

2. Komma från en annan kultur!! Här är det högt i tak å alla är oense om ALLT men alla älskar varandra ändå. Festerna  är stora och högljudda, ett å annat bråk får man ju räkna med, men alla älskar varandra ändå. Vill ni adoptera en blekfis så finns jag här😍 jag kan vara lite rädd i början men till slut så kommer jag att bli lika oense om allt precis som ni, men jag kommer att älska er😍Kram🌸

Dö Dö Dööööö

Eller iallafall flytta någon annanstans....

För ett par dagar sedan så va jag en köttätande djurvän, men då kom vändningen i mitt djurvänliga liv!! Vi upptäckte att vi hade fler familjemedlemmar än beräknat. En liten söt näbbmus hade flyttat in i vårt 132 kvm stora hem, trodde jag. Här skall det då rakt inte dödas någon som förvirrat sin söta lilla näbb in till oss, sa jag !!  

ANTICIMEX kom hit å DÖDAAAAAA!!! (Det va inte någon liten söt ensamstående näbbmus, med många munnar att mätta.....nä det va nåt värre☠️) jag vill ha det starkaste giftet som finns, det skall få tapeterna att krulla sig och få oss att slänga alla våra textilier, vid extra farligt avfall på tippen!!!

För här skall döden sprida sig som en vårvind☠️ med ett stilla brus skall dessa små hjärtan sluta att slå. Deras sista suck skall höras som en ....Ops nu blev jag för ivrig☺️Kram🌸

Utbytesstudent🤔

Ibland på fb så kommer det någon vädjan om att ta hand om en liten utbytesstudent. Tänk att behöva vara trevlig VARJE DAG såååååååå vedervärdigt☠️ jag blir upprörd bara jag tänker på det. Tänk så fruktansvärt det måste vara att ha en utbytesstudent på halsen. Alltså FINNS det sånna trevliga människor som vill det??

Alla dessa perfekta små varelser skall ju  presenteras så jädra trevliga med sång å dans, å annat förbannat tråkigt!! Varför inte presentera dom så här:
Hej jag heter Moccolfrashid och är från Bangladesh!! Jag är duktig i skolan och är extremt tystlåten. Min största hobby är mina frimärken som jag helst vill ägna mig åt i tysthet, gärna med stängd dörr. 

Men tänk när jag flötar ut i soffan, skall jag då behöva hålla inne med mina praktfisar?? Eller måste jag alltid bajsa med stängd och låst dörr?? Och tänk när jag på morronkvisten snubblar ut i vresigt hår OCH lynne, för att gå på toa?? Nä nä det blir inte någon utbytesstudent hos oss i år heller........om nu inte Moccolfrashid kan bo i förrådet🤔


Kram🌸

Visa fler inlägg