Vuxen??

Leka vuxen!

Varje morgon när jag vaknar så blir jag alltid lika förvånad över att vara vuxen. Med ett naivt och barnsligt sinne så känner jag i kroppen, mmm vad skall jag göra för roligt idag?? Vad skall jag leka idag?? Sedan slår det mig, ja just jag är ju vuxen!?

Tänk att leka vuxen varje dag! Inte faan konstigt att jag blir utbränd. Man skall vara redig och beslutsam, besluten skall till råga på allt vara välorganiserade och väl genomtänkta.

Även om jag älskar mina arbetskamrater så blir det en chock att jag liksom skall leka vuxen. På jobbet så finns det mallar å regler över hur saker skall gå till, vissa av dessa kan förvirra mig. Som tex vilken jävla matvagn skall vara i disken och vilken skall stå kvar på avdelningen. Efter snart 1 år på jobbet så är min förvirring lika stor.

Härom dagen när jag va hos min kurator så frågade jag henne om jag nog ändå inte hade lite adhd? Tänk så trevligt det skulle kunna vara att skryta om dom bokstäverna. Men tyvärr så läggs det inte ner några pengar för å få en halvsleten 43 1/2 kärring under en utredning. Nix så jag får fortsätta å leva i ovisshet, men vi båda va överens över att mina problem bottnar nog i min sjuka personlighet.

Om någon ser dessa strumpor så berätta vart, för jag vill ha sånna😊Kram🌸

Visa fler inlägg