Trött

Bajs att jag skall vara så otroligt trött på årets sista dag, kanske att jag inte har lyssnat så bra på kroppen men jag tycker ändå att jag gjort det. Känner mig helt handlingsförlamad över förberedelserna för nyår. Som tur är har jag en helt underbar man som fixar allt, även vår dotter är fantastisk som just nu håller på att städa så det skall vara fint till gästerna kommer. Jag har sovit middag i 1 1/2 timma, så jag skall kunna hålla mig vaken till tolvslaget. Det är detta som är så tråkigt med utbrändheten, att inte orka roliga saker, för jag tycker det skall bli roligt att våra gamla vänner skall fira nyår med oss. Det bästa med gamla vänner är att man inte behöver vara trevlig hahaha. Nä nu skall jag ta ett bad och fixa till mig så jag inte ser ut som ett ras. Efter det är det dukningen som vänta och paket inslagning. Kram
 
 
 
 
 
 

Faster 🎉🎉

Den 25 december så blev jag faster till denna lilla sötnos! hans föräldrar har gett honom det jättefina namnet TED!
Har tyvärr inte fått se honom in live eftersom vi är lite förkylda i min familj, men hoppas jag får krama lite på honom snart.
 
 
 

Naturen

Ibland kan naturen visa sig på ett annorlunda sätt, det kan dyka upp när som helst. Som när man biter i ett ägg och det framträder en döskalle, eller ute med hunden på en morron promenad och utomjordingar har varit på besök. Men den vackraste som jag sett är hjärtat i berget nedanför marstrands fästning, en kontrast mot fästningens krigsår. Funderar på att göra en tavla av hjärtat.
 
 
Visa fler inlägg