Hare = Cava

Ja då har jag äntligen visat mig från den lite trevligare sidan, genom att plantera blommor. Dock ej utan att bli sur bland blommorna😏i affären, blev inte som jag ville (stackars Martin)

Men jag ställde dock ej till med någon scen, utan valde den högst kvinnliga varianten av allt!! Jag tjurade och va tyst!!

Men nu är jag på grön kvist igen, för planteringen är klar och jag har fått min Cava. Lugnet sprider sig som en härlig sommarbris. 

Kram🌸

Vax on Vax off🤔

Liggandes på britsen så va det dax och låta sommarbenen göra entré. Resultatet blev otroligt bra!! Så bra att jag  t.o.m gick raka vägen och provade en kjol. I provrummet spritsade jag runt med mina ben. 

Men nu har det gått en vecka!! Ja man har ju hört talas om raketbajs, men jag har begåvats med rakethår😵 eftersom detta är ett världsproblem så fick flera jobbisar, under mild tvång kolla på benen, skiten höll ju i 1 jävla vecka!! 


Kram🌸

Ny kärlek😊

Min nya kärlek

För inte så längesedan träffade jag en ny kärlek! Kärleken uppstod vid ett skrivbord på shopcorn.
Jag älskar att bli mutad!! Finns inget bättre, har inga problem med det! what so ever😊

Vi har levt på vår kärlek utan störande moment. Men nu är det dax att komma ut. Vi gör allt tillsammans, är så härligt att träffa någon som finns där för mig. 

Muta är ett sånt härligt kärleksfullt ord!! Säg det sakta och låt ordet rulla mjukt i gommen. Nästan som ett fint gammalt årgångsvin.
Muuuutaaaaa😍

Jag bara ÄLSKAR shopcorn😍 om du oxå vill ha en ny kärlek så måste du kolla shopcorn!


Kram🌸

Visa fler inlägg