Glossy box🎉

Har de bästa brevbärarna!! Får leverans till dörren med Glossy boxen🎉 Fint inpackat!!

Ibland så kan det vara produkter som jag inte riktigt vet när var och hur, skall användas. Men denna gången va det riktigt roliga saker. Ända problemet är hur jag skall få upp den lilla blåa "bollen", sitter som berget😄


Så här står det om sakerna!
Skall testa alla sakerna idag, skriver om dom vid ett senare tillfälle.💜


Godmorgon

Ligger i sängen funderar på hur kloka barn jag har! Hur kunde dom bli så kloka?? Izabelle vill bli kriminalpsykolog, för då kan hon tydligen lära sig om hur jag funkar?? (hennes svar på varför hon vill bli det) 

Elias han bara läser av mig ändå, som idag när han skall spela match och jag vill följa med men är aptrött, han tittar på mig å säger - det viktigaste är väll att vi har det bra? Och jag har det bra även om du inte följer med! Men det kommer inte å bli bra om du följer med å inte orkar resten av dagen!! 

Så nu ligger jag här i sängen på order av min kloka son!!

Sent i går kväll så kommer barnen med en Rocky road tårta!! Bara för att jag fått ett nytt jobb❤️ gullungar❤️

Säga upp sig

Dagen började med gofika på jobbet! Älskar fredagskakan❤️ några stycken slank ner i magen.

Sedan va det dax för den stora uppgiften för dagen, nämligen att säga upp mig. Kändes väldigt konstigt att säga dom orden, efter 10år på samma ställe så känns det konstigt, men väldigt dax att dra vidare.

Jag är väldigt nöjd och glad över mina nya äventyr!! Har fantastiska jobbisar nu så dom kommer jag att sakna❤️ men är det dax, så är det! 


Påväg hem från jobbet så handlade jag dagens middag. Eftersom dottern skulle laga maten, så hade jag fått en lista av henne. När jag väl är hemma så säger Izabelle -men va e laxen!!??
-näääääääää den glömde jag😫😫

Kändes som mitt liv passerade revy!!
Började nästan gråta när jag insåg att hon inte kunde byta ut laxen mot nåt annat. Så det va bara å hoppa upp på cykeln igen.

Tröstade mig hela vägen dit med att jag minsan skulle ha en glass för besväret. När jag precis skulle betala
-GLASSEN!!
Men nu ligger den i magen! Dumle glassen är nya favvisen!!

Så här go blev maten! Hon är superduper duktig på matlagning!!
Pjuhuuuuu tur för mig😀
Visa fler inlägg