Hatar nya saker!!

Faaaan åsså har hela bloggen ändrats!! Å då måste jag ju lära mig hur allt funkar aaaggggaaahhhaaaaaaaaa hatarhatarhaaaahaaaataaaar!!!
Okej lugn å stilla!! Du skall nog reda ut det oxå😏!! Jag gillar INTE nya saker!! Gammalt e bäst med massa trygghet. Faaast å andra sidan så vill jag ju ha en ny mobil?? Vill ha en större variant så jag kan se ordentligt va som står, är ju 43 år fyllda. Vill ha ett tangent bort till mobilen som jag kan koppla in, är ju lättare att skriva längre saker då.

Apropå nymodigheter, så va jag och åt mat på Ikea för första gången😊 Frida fick lotsa mig igenom systemet, det va riktigt mysigt och väldigt billigt.

Mmmmmm skall bli väldigt spännande å se hur det inlägget blir😂😂
Hatar fortfarande nymodigheter!!

Kram🌸

Underbara dag😏

När jag vakna 4:45 för att vara på jobbet kl 6:00, så insåg jag att handleden hade svullnat efter gårdagens geting attack.

Jag skulle ju bara vara snäll å trevlig mot min jobbis å ge henne en kram. Men tydligen satt det en geting PÅ henne som då stack MIG. Eftersom ingen nål hittades för att karva ut gadden, så fick jag ta det näst bästa, en säkerhetsnål. 

Vet inte om det va min egna operation eller gadden.... som har varit den bidragande orsaken till svullnaden. Efter att handleden svullnat upp ännu mer, så fick en läkare titta på eländet. Hon tittade lite konstigt på mig när jag stolt berättade om min operation. Möjligt att jag inte skulle ha gjort den.... men är man bra på mycket, så är man ju villig till å testa det mesta.

Men läkaren tyckte inte jag behövde vara orolig för någon aputation av armen, utan att det nog räckte med en antibiotikakur. Tänk att ett sånt litet operationshål kan ställa till det så mycket, det blödde ju inte så väldans mycket när jag grävde.

Sensmoral??....... alltså jag tycker ju det är roligt å operera så vi får väll se.

Kram🌸

Vikten av vikten!

Sedan jag började med mina vitaminer, mineraler och nu senast även Viktväktarna, så har jag gått ner 4kg🎉
Så skönt efter att stått stilla så länge utan att vågen rubbat sig. Å har den rört sig så har det bara varit uppåt.
Men denna lördagen har jag tagit ledigt från allt va points heter, äter det jag vill men ändå inte i överflöd.

Kollar på match och äter gott. Snart skall jag fransa dottern. Har inte gjort så mycket idag, bara varit på en promenad i Fjärås. Försöker att övertala mig själv att det är ok med en dag i stillhet.


Kram🌸

Visa fler inlägg