Kalorier?!

Har varit på en härlig skogspromenad, irrade runt i skogarna runt Delsjön. Eftersom jag har börjat med en ny diet som verkligen funkar🎉 jag kallar den för "ät va du vill å le". Men även om jag faktiskt har slutat å hetsa med min vikt så kan jag ju inte låta bli å kolla hur många kalorier jag bränt på skogisen.

På nätet finns det en uträknare på olika aktiviteter, fick klicka i min vikt, antal minuter och hur fort promenaden hade valsat fram. Fick fram att jag minsan blivit av med 330 kcal🎉. Men sedan testade jag och skriva in en annan vikt, en vikt där jag vägde 15 kg mer. Å då visade det sig att jag skulle bränna mer kalorier. Så alltså skulle det vara bättre å väga mer för då gör jag av med fler kcal.

Mmmm spännande att det faktiskt är positivt att väga mer om man vill bli av med mer kcal. Tror faktiskt jag skall ta mig en ordentlig fika när jag kommer hem. För om jag har tur så kommer jag att bli av mer fler kcal vid nästa promenad😊Kram🌸

Bok

Har börjat skriva på en berättelse, vet inte vart den kommer å slut vilket är spännande. Men jag kommer nog att utgå ifrån mig själv, vad som kan rör sig i mitt huvud. Först så tänkte jag skriva här men det vågar jag inte😬
( behöver ju inte avslöja precis hur illa det är)

Idag har jag haft min första lediga fredag🎉 skall vara ledig varje fredag, för att bla jobba med salongen. Hade lite olika planer för dagen men inget blev av, jag har haft en härlig fredag med massor av lugn å ro ändå.

Fick ett telefon samtal från en väldigt härlig vän, så nu ser jag framemot nästa fredag då vi skall träffas.
En sak som va planerat och blev av, va en härlig skogis i solsken!

Det blev bara tre km för det va så kallt så det kändes som om jag hade kråkor i näsan, å kinderna saknade känsel.

Kram🌸

Personligtränare

Har funderat ett tag på å anlita en tränare. Men det måste vara någon jag blir rädd för, för annars liksom äter jag upp det lilla livet. Å nu har det hänt🎉 jag har sätt en karl som jag nog e lite rädd för🎉, på tryggt avstånd har jag sätt hur han torterar några stackare.

Jag vill så gärna hotta upp min träning och då tror jag det måste vara med någon jag e rädd för. Känner mig bara lite feg och vågar inte fråga riktigt än.
Men jag kan ju alltid skylla på att jag inte har pengarna till det än. 

Måste klippa och slinga mig först, sedan har jag lite saker jag vill köpa till salongen, behöver nya vinterskor, min iPad lägger nog av snart och då måste det ju köpas en ny, sedan skall vi ju till London. Men sedan så har jag nog pengar till en personligtränare😊


Kram🌸
 
Visa fler inlägg