Stolt

En man går runt dagarna i ände å plockar skräp som vi alla turister har ställt till med. Inte länge man behöver stå ut med att man är en slarver. När han tycker att vattnet i flaskan är för varmt, så häller han ut allt å slänger flaskan. Han pysslar om oss och verkar vara stolt över sitt jobb. Jag tror att han antingen är ägaren till hotellet eller en högt uppsatt VD i ett multinationellt företag, och har detta som en avkoppling. Han ser så lugn å avkopplad ut.

På tal om att vara stolt över sitt jobb så finns det många på detta hotell som verkligen vill att vi skall ha det så bra som möjligt. Med tanke på hur grisiga vi gäster kan vara, så undrar jag va de egentligen tänker om oss😂. Vad man än säger eller gör så är det aldrig några diskussioner. Inga ifrågasättande utan allt bara glider fram. 

Barkillen är en av de stoltaste över sitt jobb! Två timmar innan baren öppnar så är han där å fixar å donar så allt är perfekt för oss gäster. Tar alltid emot beställningen med en allvarsam noggrannhet. Men ibland när barn kommer å beställer så tar han upp sin vattenflaska å sprutar vatten på dom. Men var kommer denna stolthet ifrån?? Alltid ett leende när man säger tack eller hej till personalen. 
Ibland när jag säger hej eller tack så brister vissa ut i ett jätteglatt leende, precis som om de inte är vana vid tacksamhet. För det är helt otroligt va dessa människor jobbar hårt för att vi skall få en härlig semester. 

Här är VD:n