Limousin...plan!

När vi skall flyga hem från Turkiet, så får vi veta att vi skall åka med ett annat plan än vad som var tänkt från början. Tyvärr så blir det planet lite försenat pga av en körning till Kos. Under tiden som planet blir tankat, städat å ompysslat, så står många med näsorna tryckta mot fönsterrutan å glor på planet.

Hör nån kommentar "när e dom färdiga" å jag tänker tvärtom. Ta det lugnt, hasta inte på nåt. Kolla alla skruvar ordentligt, glöm inte drivmedel. För mig känns det så overkligt att kolla ett plan på 40 min, som just kom från Kos!?

När vi väl kommer på planet så visar det sig att det är ett mycket större plan än vi åkte dit med. Kaptenen hälsar oss välkomna med att stolt meddela oss att, eftersom planet vi skulle flyga med, gått sönder😱 så få vi ta Limooousiiinen!!

Detta säger han med en väldans stolthet!! Jag som nästan kommit över att det andra planet gått sönder, med tankar som när, var och hur, börjar genast tänka. Ooockidoockiii hur skall detta sluta?? Kapten brukar köra ett vanligt skruttigt plan=personbil, å nu LASTBIL😵!! Å då behöver man ju ett speciellt körkort.

Har han flygtimmar för detta?? Eller sitter dom inne i cockpit å dividerar om vem som kan detta bäst. Kapten : nääää det va 10 år sedan jag körde ett sånt här plan, ja om man nu inte räknar simulatorn för ett år sedan.
Styrman: alltså om jag skall vara heeeelt ärlig så va jag magsjuk när vi övade sist.Efter en stund så skrattar dom båda nervöst å kommer framtill att om de slår ihop sina huvuden så skall det nog gå bra. 
 
Japp detta blir nog spännande 

Strumporna på!! Är ju lite kyligt på flygningar.

Muuuuumssss!!