Vid mina sinnens fulla bruk

Trött, glåmig och hålögd gick jag rätt in i lejonkulan! Det va nämligen rea på Team Sportia eller om det nu va Intersport?? Skit samma det blev svettigt och förbaskat dyrt. Tydligen så tyckte jag, att av någon anledning det va en väldans bra ide, att helt själv (på darrande ben) välja skidor inför Vasan. Jag kan lova att försäljarna i lokalen genast såg sin bonus rusa iväg när jag klev in på skidavdelningen.

Jag visste knappt va jag skall fråga, och med en viss lomhördhet efter en dag på förskolan, så verkade jag ju inte direkt ha alla bestick i lådan. Men vips, lätt å käckt så stod jag där med ett par skidor för billiga 999kr i handen. Där å då kände jag svetten komma.

Jag blev bollad mellan olika "vänliga" försäljare, å vips så stod jag även med stavar å några exeptionellt dyra bindningar. Försökte verkligen pressa ner priset genom att föreslå lite sämre kvalitet på sakerna, men icke att det gick. Det är säkert superduper bra grejer jag har köpt, men mitt psyke va inte beredd på 1900kr💀 och då har jag inte köpt pjäxorna än😱Jag va mycket tydlig, att om sakerna inte va bra, så skulle jag återkomma och minsann trycka ned dom i halsen på honom.

Utanför affären så stod det en söt litet tjej och bjöd på cider med tillhörande choklad. Tack gode Gud att du står här! För jag behöver nått stärkande! Hon såg lite rädd ut när jag började tömma glas efter glas, å sedan rota runt i den stora skålen med chokladen. Jag tänker ta av alla sorter! säger jag samtidigt som jag tuggar på den första.

Kram 🌸

Visa fler inlägg