Osvensk psykopat

Idag har jag varit trevlig😊 japp faktiskt väldigt trevlig!! Tror jag iallafall! T o m mot heeeelt främmande människor, så det har varit varning på mig idag🚨. För det är ju faktiskt så att folk som pratar med främmande människor, är nog lite knäppa. Men då är jag nog gärna lite knäpp.För när jag satt på spårvagnen idag så började damen bredvid prata med mig, först blev jag rädd å tänkte: jiissees krajst en jobbig tant!! Vad skall folk tänka nu när jag börjar prata med henne. Men vi hade det väldigt trevligt, där vi satt å jämförde våra olika krämpor. Hon hade en lite fyrkantig väska som hon klappade på och berättade att det minsan va en maskin som skulle mäta hennes andningsuppehåll under natten. Jahaaaa sa jag! Jag trodde det va en Boulväska! Det tyckte tanten va riktig roligt. Tyckte faktiskt det va så trevligt att prata med henne, så jag inte ville hoppa av vid min hållplats. 

Efter tanten så va jag skräckslagen hos en tandläkare, som skulle kolla lite extra på min lilla tand. Jag blev sådär jätte nervös, så jag bara pladdrade på. Vet faktiskt inte vad jag sa, hörde mig själv säga: hej jag heter Kristin och jag grät i morse! 

Efter det besöket så tog mina darriga ben mig till en klädaffär. Å vipps fick jag två kompisar i affären. Fast först höll jag på och svimma, men det rädde ut sig på en sammetsstol. 

Älskar denna affär!! Väldigt gullig å söt expedit! Tror faktiskt jag skall börja och storhandla i denna affären. 

Kram🌸

Visa fler inlägg