Efterlysning 👵🏻

För ett tag sedan gick jag ut med en efterlysning om en bästis med pool. Kan säga att arrangemanget håller på att lösa sig, bara lite små detaljer kvar. 

Men nu är det en annan efterlysning, nämligen jag vill ha en liten dam på ca 85-90 år. Vill gärna att hon är sådär halvpigg, funkar med rullator eftersom det då bara vankas lugna promenader. Tror jag föredrar lägenhetsdam, pga att det är mindre å hjälpa till med då. 

Jag vill att hon skall vara den omsorgsfulla typen. För när jag ligger i hennes soffa (en ytterst omsorgsfullt omhändertagen plyschsoffa från tidigt 50-tal) i fosterställning och blir matad med nygräddad sockerkaka, skall hon stryka mig på kinden å säga : allt kommer å bli bra!! 

Sedan vill jag att hon skall prenumerera på Svensk damtidning, äääälskar den tidningen men känner mig nog lite för ung för en egen prenumeration. Ica kuriren är oxå en sådan tidning, som man plikttroget tittar i om den kan gratistittas. 

Vill väldigt gärna att hon skall berätta om gamla tider, som jag lite dimmigt kan lyssna på. Sedan är det ju väldigt trevligt om hon älskar likörer, för det tackar jag inte nej till, när det vankas kaffe. När jag går hem så skall jag vara så sockerstinn så jag darrar och vill kräkas!!
Åååååå vart finns du😍

Kram🌸
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0