Strypa!!

Det har varit nån jävla rejvfest i skogen väldigt nära👹👹. Kan säga att det inte har varit bra musik överhuvudtaget!! Sedan har de möööööjligtvis haft på basen liiiite förmycket. Så har det varit hela natten..... har sovit sådär. Men i morse så ringde tant Kristin till polisen, och hotade med att jag skulle strypa någon. Hon som tog emot mitt hot var väldigt trevlig och sympatisk. Hon kunde tyvärr inte hjälpa mig i vem jag skulle strypa men att det varit väldigt många som ringt och klagat. Den lilla hjälpsamma människan gav mig ett tips om att mitt offer möjligtvis fanns inom kommunens väggar. Ja för någon skall strypas för detta, och det hade hon full förståelse för. Hon lovade att en polisbil skulle skickas.........mmmmm undra om hon mena till mig eller rejvfesten???

Tant Kristin va ju bara tvungen att trampa dit för å se på eländet. Ordning å reda va det iallafall, påväg dit så hittade jag en heeeelt utslagen man. Samtidigt som att jag kollade att han andades, så hör jag en pappa på från lekplatsen ropa - lever han eller?? Japp han både andas och har öppna ögon! Ropar jag tillbaka. Det är kanske sånt här som behövs för att prata med grannar, lite nerdrogade medelålders män på en gräsmatta. För det som gjorde mig så förvånad va deras ålder, tror den snittade på 30 år.

Det lilla fridfulla aggregatet som knappt hördes!! Ååååååå vad jag längtar tills i morron då jag skall ringa kommunen!! Kommer å bli jätteroligt.
Kram🌸