Sagan om.....

Samtidigt som hon svischar ner för backen på sin cykel, så känner hon hur puckeln börjar att växa, den blir så stor så Quasimodo hade blivit hänförd. Medan hon cyklar ner för den långa backen så kröker hon ryggen och med sina kloformade händer har hon ett fast grepp om styret. Hennes blick riktar sig mot en kvinna, vars fot har förvirrat sig ut på cykelbanan med ca 1 cm. Den lilla pms mamman skall precis skrika -flytta på dig annars skär jag hälsenan av dig!! Men precis i sista sekunden dras foten bort.

Den lilla pms mamman suckar av besvikelse, hon vädrar blod idag. Hennes blick flyger hungrigt över allt levande hon ser, å där står han, en liten skinntorr farbror!! Frågan är hur stor hennes blodtörst är.... men precis när hon närmar sig ser hon en snigel mitt på vägen, splasch säger det om snigeln och den lilla pms mamman skrattar hest samtidigt som den lilla skinntorra farbrorn är glömd.

När den lilla pms mamman cyklar över en väg och bilisten inte stannar på exakta avståndet 83 cm från henne, så är det möjligt att det lilla fingret åker upp, samtidigt som hon visar sina vassa tänder med ett svagt morrande. Hon blir alltid lika nöjd när hon ser bilförarens livrädda blick och ibland har hennes varulvsliknande blick sett en darrande underläpp.

Den lilla pms mamman vill ha en von Trapp familj, där alla står på rad och sjunger en socker söt melodi, givetvis med vattenkammad sidbena. Hela dagarna skall det vara glatt (men inte för glatt),
städat (men inte för städat)
bara vara trevliga ljud (som hon tycker om)
inga hårda smällar (som när någon stänger ipaden)

Den lilla pms mamman vill inte tända hallampan på traditionellt sätt, nä hon vill hämta ett basebollträ och med all sin kraft
klippa till strömbrytaren och samtidigt skrika "tänd dig nu din jävel"

Den lilla pms mamman somnar gott på kvällarna, är alltid lika spänd av förväntan över hur morrondagen skall utvecklas.

Kram🌸

#1 - - Queen Gniztra:

Hej :-)
Hur snabbt märkte du skillanden när du började med selen?
Kram Queen gniztra

Svar: Hej!kul att du tittar in på min blogg:) jag började i februari med bl.a. Selen, eftersom jag va på jakt efter att bygga upp t4 och r3 i binjurarna så skulle selen vara bra. Efter två veckor började jag att gå ner i vikt, som är en av "biefterkerna" av att binjurarna börjar å funka. Efter en utbrändhet så har jag blivit rätt bra på vad som behövs i kroppen:)
Kram🌸
Kristin